Idrissi blij met goede start EL-campagne: "Kunnen ver komen"

2 augustus 2019, 10:30

Na het 0-0 gelijkspel van vorige week heeft AZ donderdag de klus geklaard tegen het Zweedse BK Häcken. De uitwedstrijd werd vrij overtuigend met 0-3 gewonnen door de Alkmaarders en dat zorgt voor goede hoop bij Oussama Idrissi.

De buitenspeler was vorige week nog invaller, maar startte nu in de basis. Hij is content. "Ik ben hier heel blij mee. Dit zijn de wedstrijden waarvoor je een heel seizoen hebt gestreden", zegt hij tegen FOX Sports. "Häcken was een lastige tegenstander die verdedigend goed staat, dat wisten we op voorhand al. Uiteindelijk hebben we over 180 minuten het verschil gemaakt en winnen we hier met 0-3. Lekker inpakken en wegwezen."

AZ moet nog twee rondes overleven om de groepsfase van de Europa League te halen. "Vorig jaar lagen we er al in de eerste ronde uit, maar ik weet zeker dat we nu veel verder kunnen komen als we in de discipline goed bij elkaar blijven. Deze overwinning geeft een goed gevoel. We hebben terecht gewonnen en kijken nu naar de Eredivisie. Het is de komende tijd van wedstrijd naar wedstrijd leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen