PEC Zwolle trapt Eredivisie-seizoen af: "Hier snakten we naar"

PEC Zwolle trapt Eredivisie-seizoen af: "Hier snakten we naar"

2 augustus 2019 – Het nieuwe Eredivisie-seizoen schiet vrijdagavond in gang met de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Willem II. Trainer John Stegeman heeft het gevoel dat zijn ploeg er klaar voor is en is benieuwd hoe de verhoudingen zijn.De van Go Ahead Eagles overgekomen trainer gaat bij het clubkanaal in op de vraag of zijn team er klaar voor is. "Dat denk ik wel. Hier hebben we zes weken lang hard naar toegewerkt. De eerste wedstrijd staat voor de deur en daar snakken we wel naar, ja. We hebben een prima voorbereiding gehad. De wedstrijd tegen Willem II is een examen, zo simpel is het. Je traint de hele week om wedstrijden te spelen, dus dit is een mooi moment om te laten zien waar we toe in staat zijn."

Stegeman heeft beelden van Willem II geanalyseerd, maar focust zich vooral op zijn team. "Het allerbelangrijkste is hoe wij het gaan doen, want we moeten uitgaan van eigen kracht. Je moet respect hebben voor de tegenstander, maar we willen graag wedstrijden winnen."

Overigens is de ziekenboeg van PEC Zwolle aardig vol. Bram van Polen, Kenneth Paal, Mike van Duinen, Sam Kersten, Thomas Lam en Vito van Crooy (twijfelgeval) zijn niet inzetbaar.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 13 augustus 2020

  2. woensdag 12 augustus 2020