'Til persoonlijk al akkoord met Spartak over 4-jarig contract'

2 augustus 2019, 07:59   Bijgewerkt: 2 augustus 2019, 08:07

Guus Til heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Spartak Moskou over een contract. De middenvelder van AZ rekent ook op een snel akkoord tussen beide clubs, waarna de deal rondgemaakt kan worden. In de Russische hoofdstad ligt een vierjarig contract klaar voor de aanvallende middenvelder, die zelf de stap dolgraag wil maken.

Dat schrijft De Telegraaf. Til gaf na het gewonnen duel met BK Häcken al aan dat hij ook een snel akkoord verwacht tussen beide clubs. "Het is dichtbij, maar nog lopende", sprak hij over de naderende overgang. Omdat hij zelf al een akkoord heeft bereikt – iets waarop zijn zaakwaarnemers Bert van Dun en Fulco van Kooperen in de ochtendkrant overigens nog niet op willen reageren – kan het snel gaan. Trainer Arne Slot gaf hem zelfs al een publiekswissel. 

Voor AZ, die Til zelf opleidde, is het financieel een meevaller, maar sportief een enorme aderlating. Tot dusver heeft AZ een rustige transferzomer achter de rug, alleen Adam Maher (FC Utrecht) en Mats Seuntjens (Genclerbirligi) vertrokken. Als ook Til vertrekt, zal de club zelf ook weer de markt opmoeten, iets wat voor trainer Slot, die  Jordy Clasie (Southampton) en Yukinari Sugawara (Nagoya Grampus) haalde, momenteel niet meer hoefde.

Lees ook: Til nadert transfer naar Spartak: "Dichtbij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen