Slot met AZ door in Europa League: "Moment Wuytens cruciaal"

1 augustus 2019, 23:44

Arne Slot trok na de zege van AZ bij BK Häcken (0-3) een duidelijke conclusie: "Een hele goede Europese wedstrijd van ons." AZ boekte een week geleden nog doelpuntloos gelijkspel, maar speelde zich in de return betrekkelijk eenvoudig naar de volgende voorronde van de Europa League.

"We begonnen goed met een paar goede kansen. Vanaf het eerste moment lag het initiatief bij ons", blikt Slot terug met AZ TV. "Cruciaal was het moment van wel of geen overtreding door Stijn Wuytens in de zestien. Hij had al geel op zak. Van tevoren had ik al gezegd dat het in play-offswedstrijden dicht bij elkaar ligt. Elk moment kun je het uit handen geven, maar ook naar je toe trekken. Vandaag gaven we zo goed als niets weg en creëerden we veel kansen."

Til nadert transfer naar Spartak: "Dichtbij

Daarom stond Slot ook blij en tevreden voor de camera. "Vorige week hadden we met 0-0 niet het gewenste resultaat. We wilden graag winnen, maar we wisten ook dat de nul houden erg belangrijk was. We weten dat we zelf ook goed op de nul kunnen spelen. Dat deden we vorig jaar en ook in de voorbereiding een aantal keer. En we hebben een ploeg die altijd een goal kan maken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen