NEC rekent op sluitende begroting dankzij transfer Danjuma

1 augustus 2019, 22:11   Bijgewerkt: 3 augustus 2019, 09:05

NEC heeft dankzij de transfer van Arnaut Danjuma Groeneveld de begroting voor dit seizoen rond. Danjuma verruilde vandaag (donderdag) Club Brugge voor Bournemouth en dat levert NEC minimaal 1,65 miljoen euro op. Toen Danjuma vorig jaar Nijmegen verliet voor Brugge, bedong NEC een doorverkooppercentage van waarschijnlijk tien procent. Bournemouth legde een bedrag neer van tussen de vijftien en achttien miljoen euro.

"Hoewel we het geld van Groeneveld in termijnen krijgen en ik nog geen bevestiging heb over hoeveel wij ontvangen, reken ik op een sluitende begroting", laat NEC-directeur Wilco van Schaik weten aan De Gelderlander. "Maar daarmee zijn de problemen voor de lange termijn niet gelijk opgelost."

Het geld komt voor NEC als geroepen. Voor de Nijmegenaren draait het deze zomer om overleven. "We zitten in een keiharde strijd. Naar buiten toe spreken we daar niet over, maar intern beseffen we dat heel goed. Zo hadden we al grote stappen gezet om het gat te dichten via bezuinigingen en toezeggingen. Het transfergeld van Arnaut is een welkome toevoeging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen