Spitse wees aanbieding Manchester United af

1 augustus 2019, 17:01   Bijgewerkt: 1 augustus 2019, 18:06

Sherida Spitse kon net als Jackie Groenen naar Manchester United, maar de 29-jarige Friezin heeft de Engelse aanbieding geweigerd. Haar gezin kreeg de prioriteit in haar besluit en dus blijft ze het Noorse Valerenga trouw. "Ik heb nog nooit zo'n moeilijke beslissing moeten nemen", aldus de recordinternational van de Oranjevrouwen.

De vrouwenploeg van Manchester United bestaat sinds vorig seizoen. Voor de toekomst toont de club zich ambitieus en werd onder meer Groenen al aangetrokken. Spitse moest de tweede Nederlandse worden. "We waren geïnteresseerd, Spitse is een goede speelster. We hebben met haar gesproken", zegt coach Casey Stoney tegen Aftenposten.

Maar United ving bot. "Het was een moeilijke beslissing", erkent Spitse, die in Oslo woont met haar vrouw en hun tweejarige zoontje. In januari wordt het tweede kind verwacht. "Diep in mijn hart zei ik tegen mezelf dat ik dit niet moest doen. Ik ben geen 22 jaar meer. Het moet goed voelen. Ik wil bij mijn familie zijn. Hoe de toekomst eruit ziet, weet je nooit. Maar het hele plaatje moet kloppen voor mij, Jolien en de kinderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen