Sparta weet talentvolle Ache (21) langer aan boord te houden

1 augustus 2019, 16:19

Sparta gaat langer door met Ragnar Ache (21). De club heeft het contract van de talentvolle aanvaller met één seizoen verlengd. "We wilden hem graag langer aan de club verbinden en zijn blij dat hij Spartaan blijft", aldus de verheugde technisch directeur Henk van Stee.

De Duitser stond volgens het Algemeen Dagblad ook in belangstelling van vooral clubs uit de Eerste Divisie. Maar Ache ziet zijn toekomst bij Sparta, dat hem tot de zomer van 2021 heeft vastgelegd. "Ragnar heeft het eerste deel van het afgelopen seizoen veel met blessures te kampen gehad, maar hij is hier uitstekend uit teruggekomen", aldus Van Stee op het clubkanaal van Sparta. 

Ache kwam negen jaar geleden in de Spartaanse jeugdopleiding terecht. Zijn debuut in het eerste volgde in 2017. Afgelopen seizoen maakte het talent zeven doelpunten in veertien optredens. "Aan het einde van vorig seizoen bewees hij over specifieke kwaliteiten en scorend vermogen te beschikken, iets dat hij in de voorbereiding op dit seizoen opnieuw laat zien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen