Telgenkamp wint strijd onder de lat van FC Emmen van Hamrol

1 augustus 2019, 13:13

Dick Lukken heeft Dennis Telgenkamp gekozen tot de nieuwe eerste keeper van FC Emmen. In het kampioensjaar was de routinier aanvoerder van de Drentse formatie, maar vorig seizoen moest hij Kjell Scherpen voor zich dulden in de pikorde. Ondanks de komst van Matthias Hamrol en Stefan van der Lei, krijgt Telgenkamp het vertrouwen ditmaal wel.

Dat heeft de coach verteld tegenover RTV Drenthe. Voor afgelopen jaar was Telgenkamp drie seizoenen eerste keuze, dus toen Scherpen vertrok, wilde hij de strijd opnieuw aangaan. "Hij is niet dé nummer één, maar is wel gehaald door de club, dus hij heeft wellicht een streepje voor. Toch ga ik er vanuit dat de strijd niet gestreden is", was de doelman destijds openhartig.

In de voorbereiding maakte Telgenkamp een uitstekende indruk en verdiende hij een basisplaats onder Lukkien. Tegen FC Groningen in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen staat hij in elk geval onder de lat. Aanwinst Hamrol, die in de voorbereiding een gebroken neus op liep, en Van der Lei starten op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen