ADO Den Haag grijpt mis bij Da Cruz en test Ould-Chikh

1 augustus 2019, 11:41

Bilal Ould-Chikh krijgt een kans om een contract te verdienen bij ADO Den Haag. De buitenspeler was op proef bij Vitesse, maar was daar niet in staat om een contact te verdienen. Hij is in beeld geraakt, mede omdat Alessio Da Cruz niet naar de Hofstad komt. Hij wordt verhuurd aan het Italiaanse Ascoli.

Dat maakt de Italiaanse club bekend, waar hij eigendom is van Parma. ADO Den Haag had volgens Voetbal International nadrukkelijke belangstelling in de buitenspeler, maar ondanks weken van investeringen komt de voormalig speler van onder andere FC Twente en FC Dordrecht dus niet. Omdat eerder Ricardo Kishna, Melvyn Lorenzen en Sheraldo Becker al vertrokken, zijn er nog twee vacatures op de vleugels van de aanval bij ADO.

Mogelijk krijgt Ould-Chikh een kans: het inmiddels 22-jarige voormalig supertalent zwerft sinds zijn vertrek bij Benfica door Nederland. Bij FC Utrecht kreeg hij nauwelijks speeltijd en bij Vitesse kreeg hij geen contract aangeboden na een stage. Bij ADO Den Haag hoopt hij zich alsnog te bewijzen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen