Lammers maanden out bij PSV door knieblessure: "Erg balen"

Lammers maanden out bij PSV door knieblessure: "Erg balen"

1 augustus 2019 – Sam Lammers heeft slecht nieuws gekregen over zijn knieblessure: hoewel de PSV-aanvaller inmiddels met succes geopereerd is aan zijn rechterknie, staat hij de komende maanden aan de kant bij de Eindhovenaren. "Ik baal er ontzettend van, want ik was er klaar voor om met PSV om de prijzen te gaan spelen", aldus de spits.Op het clubkanaal van PSV wordt de blessure nader toegelicht. Een operatie bleek de beste oplossing voor zijn kniekwetsuur, die hij opliep tegen Ajax in de Johan Cruijff Schaal. "Ik blijf nu een paar dagen in het ziekenhuis om te herstellen van de ingreep en dan gaat de focus op de revalidatie", vertelt Lammers.

Na een verhuurbeurt aan SC Heerenveen en met het vertrek van Luuk de Jong naar Sevilla was Lammers er alles aan gelegen om dit seizoen de eerste spits te worden onder Mark van Bommel, maar die strijd moet hij staken. Voorlopig, althans. "Ik ben er zeker van dat ik er sterker uit ga komen", stelt hij namelijk. "Dit hoort ook bij het leven van een topsporter, het is niet anders."

Voor PSV is het ook een forse aderlating: zij verloren niet alleen De Jong, maar zien nu met Lammers de andere fysieke spits ook wegvallen. Donyell Malen is momenteel eerste keuze in de spits, maar tegen FC Basel ontbrak het Van Bommel aan stootkracht voorin in de slotfase. Maximiliano Romero is momenteel namelijk eveneens verhuurd en niet beschikbaar. Hirving Lozano, Cody Gakpo, Steven Bergwijn en Bruma zijn de andere - allemaal vooral bewegelijke - aanvallers van PSV.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 26 augustus 2019

  2. zondag 25 augustus 2019

  3. zaterdag 24 augustus 2019