'Bournemouth en Club Brugge zijn akkoord over Danjuma'

1 augustus 2019, 09:27   Bijgewerkt: 1 augustus 2019, 10:40

Het is vrijwel zeker dat de toekomst van Arnaut Danjuma Groeneveld in de Premier League ligt. De Belgische media, waaronder Sporza, meldt dat er een akkoord is tussen Club Brugge en AFC Bournemouth over de transfer van de 22-jarige Oranje-international. De Engelse club gaat minimaal vijftien miljoen euro betalen voor de vleugelaanvaller.

De voorbije maanden is Danjuma met meerdere clubs in verband gebracht, waaronder AS Roma, AC Milan, Stade Rennes, Tottenham Hotspur en Southampton. De aanvaller, die een jaar geleden NEC verruilde voor Club Brugge, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een transfer wel ziet zitten. "Er is zeker concrete interesse. Ik ben eerlijk: ik overweeg een vertrek", zei hij niet lang geleden tegen Voetbal International. Datzelfde medium maakt net als hun Belgische collega's melding van de naderende overgang naar Bournemouth, waar voor de buitenspeler een vijfjarig contract klaar ligt.

In zijn debuutseizoen voor Club Brugge heeft Danjuma veel indruk gemaakt. De aanvaller kende een flitsende start in de Belgische competitie en gaf ook in de groepsfase van de Champions League zijn visitekaartje af. Door een blessure is hij de tweede seizoenshelft echter nauwelijks aan spelen toegekomen. Desondanks ambieert hij een snel vertrek bij Club Brugge.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen