ADO Den Haag bevestigt interesse in PSV-doelman Koopmans

31 juli 2019, 23:50

Door het vertrek van Indy Groothuizen naar het Deense Vejle BK is een plekje vrijgekomen in het keepersgilde van ADO Den Haag. De vacante positie wordt mogelijk ingevuld door Luuk Koopmans, die bij PSV onder contract staat. Dat bevestigt technisch manager Jeffrey van As.

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat we Koopmans niet gevolgd hebben het afgelopen jaar bij MVV en de jaren daarvoor", vertelt hij aan FOX Sports. "Het is een keeper die bij ons op het welbekende lijstje staat, maar daar staan nog meer keepers op. Dat we geïnteresseerd zijn in deze keeper, dat is duidelijk. Er zijn wat sites die een akkoord melden, maar dat is zeker niet het geval."

ADO houdt zich vooralsnog koest op de transfermarkt. Milan van Ewijk en Michiel Kramer zijn tot nu toe de enige nieuwelingen. Volgens Voetbal International zijn de Hagenaren geïnteresseerd in Jordy Wehrmann. De twintigjarige middenvelder van Feyenoord wordt mogelijk voor één seizoen gehuurd van Feyenoord.

Nasser El Khayati is nog altijd niet weg bij ADO. "Vanwege de interesse hebben we hem wat in de luwte gezet. Er is nog steeds geen akkoord tussen ADO en welke club dan ook. Dat is eigenlijk het enige wat ik erover kan zeggen. We proberen om er op een goede manier uit te komen. Of dat gaat lukken, dat weet je nooit", aldus Van As.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen