Den Bosch doet Jordania voorstel voor beëindiging samenwerking

Den Bosch doet Jordania voorstel voor beëindiging samenwerking

31 juli 2019 – FC Den Bosch heeft Kakhi Jordania woensdag een schriftelijk voorstel gedaan voor een volledige ontbinding van de koopovereenkomst. De Bosschenaren willen uiterlijk voor komende zondag horen of de Georgische zakenman zich kan vinden in de propositie. In het verstuurde voorstel staat hoe de partijen in de ogen van de clubleiding uit elkaar zouden moeten gaan.'Met het voorstel wil FC Den Bosch het gesprek op gang houden en samen tot een oplossing te komen, zonder dat daar een rechter aan te pas hoeft te komen. Ook al stelde de rechter FC Den Bosch op alle punten in het gelijk, de club is, met de start van het nieuwe seizoen voor de deur, niet gebaat bij verdere vertraging door een juridische in plaats van de diplomatieke weg', laat de club via de officiële kanalen weten.

De KNVB gaf Jordania eerder deze maand geen toestemming om FC Den Bosch over te nemen. Vervolgens eiste de Georgische zakenman zijn investering van 810.000 euro terug. Het geld dat hij heeft geïnvesteerd, mag hij van de rechter echter niet terugeisen.

'De clubleiding van FC Den Bosch is van mening dat zij Jordania een oplossingsrichting heeft aangereikt die de Georgiër 'het comfort' geeft om op een waardige wijze afscheid van elkaar te kunnen nemen. Omdat alle betrokkenen de voetbalwet 'club eerst' in het hart gegrift hebben staan, rekent FC Den Bosch op de medewerking van Jordania en zijn adviseurs', aldus de club.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020