Real Madrid worstelt zich langs Kadioglu's Fenerbahce

Real Madrid worstelt zich langs Kadioglu's Fenerbahce

31 juli 2019 – Real Madrid heeft woensdagavond met pijn en moeite de troostfinale van de Audi Cup tegen Fenerbahçe gewonnen. De Madrilenen kwamen vroeg in de wedstrijd op achterstand, gaven daarna twee keer een voorsprong weg, maar wonnen uiteindelijk wel met 5-3. De in Rotterdam opgegroeide Garry Rodrigues opende de score in de Allianz Arena. Oud-NEC'er Ferdi Kadioglu had een basisplaats bij de Turken.Omdat Real Madrid in de halve finale van het vriendschappelijke toernooi met 0-1 onderuit was gegaan tegen Tottenham Hotspur, moest het woensdag de verliezersfinale spelen. Fenerbahçe verloor dinsdag met liefst 6-1 van gastclub Bayern München en moest zodoende ook om het brons spelen.

Het publiek in het stadion van Bayern München zag Rodrigues vroeg in de wedstrijd de 1-0 maken. Zijn goal werd al snel ongedaan gemaakt door Karim Benzema, die niet veel later ook het tweede doelpunt van Real Madrid maakte. Nabil Dirar trok vervolgens de score weer gelijk. Na rust completeerde Benzema zijn hattrick, waarna Ozan Tufan ervoor zorgde dat Fenerbahçe voor een tweede keer langszij kwam.

Een vierde tegendoelpunt kwam Fenerbahçe niet te boven. Nacho Fernandez maakte na een uur de 4-3 en tien minuten voor tijd besliste Mariano Diaz de troostfinale. Hierdoor eindigt Real Madrid als derde op de Audi Cup. De finale van het toernooi tussen Bayern München en Tottenham Hotspur wordt later op de woensdag gespeeld.

Voor Real Madrid was de 5-3 tegen Fenerbahçe pas de eerste overwinning in de voorbereiding (in reguliere speeltijd). De Madrilenen verloren van Bayern München (1-3) speelden gelijk tegen Arsenal (2-2), gingen hard onderuit tegen Atlético Madrid (3-7) en verloren ook van Tottenham Hotspur (0-1)

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 29 september 2020

  2. maandag 28 september 2020