Van den Brom blikt vooruit: "We moeten meer secuur zijn"

31 juli 2019, 18:56

FC Utrecht hoopt zich donderdagavond in Bosnië-Herzegovina te plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League. De uitgangspositie van de Domstedelingen is na de heenwedstrijd tegen Zrinjski Mostar echter niet geweldig. Voor eigen publiek kwam Utrecht niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel. John van den Brom realiseert zich dat zijn ploeg in de return beter met de kansen moet omgaan.

Want mogelijkheden om meer dan één keer te scoren kreeg Utrecht vorige week voldoende. Zo hielp Justin Lonwijk enkele kansen om zeep en verzuimde Nick Venema vlak voor tijd de 2-1 te maken. "In alle wedstrijden die wij van Zrinjski Mostar zagen, zie je dat ze spelen vanuit een compacte, verdedigende organisatie. Daar zijn ze vorige week succesvol in geweest. Die wedstrijd was voor ons een gemiste kans, door alle gemiste kansen", blikt Van den Brom woensdag op de persconferentie terug op de eerste ontmoeting met de Bosniërs.

"Zij hebben laten zien goed te kunnen verdedigen, maar desondanks kregen wij dus die kansen. We moeten er nu meer secuur mee zijn", vindt de van AZ overgekomen oefenmeester. Ten opzichte van vorige week is Patrick Joosten er niet bij tegen Zrinjski Mostar. "Daar staat tegenover dat Joris van Overeem en Issah Abass zijn ingestroomd in de groep. Justin Hoogma traint vandaag en morgen in Utrecht met de beloften en sluit vrijdag aan bij ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen