Liverpool beloont razendsnelle ontwikkeling Hoever (17)

Liverpool beloont razendsnelle ontwikkeling Hoever (17)

31 juli 2019 – Ki-Jana Hoever gaat voorlopig nog niet weg bij Liverpool. De Engelse grootmacht meldt woensdag via de officiële clubkanalen dat het zeventienjarige Nederlandse talent een nieuwe, meerjarige verbintenis heeft ondertekend. De jonge verdediger maakte afgelopen seizoen zijn officiële debuut voor The Reds.In januari debuteerde Hoever in de hoofdmacht tegen Liverpool. Toen hij in de bekerwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers in actie kwam, was hij nog maar zestien jaar. In de voorbereiding van het huidige seizoen kwam de jeugdinternational in alle oefenwedstrijden van Liverpool in actie. Jürgen Klopp geeft hoog op over de voormalige Ajacied en noemde hem een aantal maanden geleden een 'buitengewoon talent'

"Ik ben erg blij dat ik hier heb getekend", aldus Hoever. "Ik moet realistisch zijn. Hopelijk ga ik dit seizoen wat minuten in het eerste elftal maken, maar ik weet dat ik waarschijnlijk meer wedstrijden bij Onder-23 zal spelen. Ik blijf hard trainen bij het eerste elftal en zal laten zien wat ik in huis heb. Als ik de kans krijg, ben ik er klaar voor. Dat is waar ik op hoop."

De jonge Nederlander weet dat hij nog veel te leren heeft. "Ik ben pas 17, dus ik moet gewoon mijn ding blijven doen en met verbeteren daar waar kan. Het contract spreekt vertrouwen uit. Ik ga mijn best doen en laten zien wat ik kan. Hopelijk zijn dit niet de laatste jaren die ik hier speel."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 augustus 2019

  2. vrijdag 16 augustus 2019