Dortmund stalt overbodige Schürrle bij Spartak Moskou

31 juli 2019, 17:09

André Schürrle zet zijn loopbaan voort bij Spartak Moskou. De Russische club huurt de 28-jarige Duitse aanvaller voor één jaar van Borussia Dortmund, waar hij overbodig was. Drie jaar geleden betaalden Die Borussen nog dertig miljoen euro voor de komst van Schürrle.

In Dortmund is de 57-voudig international van Duitsland niet uit de verf gekomen. Daarom werd hij vorig seizoen ook al verhuurd. Bij Fulham kwam Schürrle tot zes doelpunten in 25 officiële wedstrijden. Aan het einde van het seizoen was hij niet meer zeker van een basisplaats bij de club die uit de Premier League degradeerde.

Omdat ook in het huidige seizoen bij Dortmund geen plek is voor Schürrle, hoefde hij zich niet te melden bij de eerste training van de Duitse grootmacht. Spartak Moskou biedt alle partijen nu uitkomst. In de Russische hoofdstad hoopt de voormalig recordaankoop van Dortmund zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Spartak is overigens de club die geïnteresseerd wás in PSV'er Gastón Pereiro en geïnteresseerd ís in AZ'er Guus Til.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen