Kramer terug bij ADO: "Hopelijk net zo mooi als eerste periode"

31 juli 2019, 15:53

Michiel Kramer is ervan overtuigd dat hij weer net zo van waarde kan zijn als in zijn eerste periode bij ADO Den Haag. Na een proefperiode keerde de spits dinsdag definitief terug op het oude nest. "Hopelijk wordt het net zo mooi als in de eerste periode", zegt de Rotterdammer.

ADO pikte Kramer in 2013 op bij FC Volendam en maakte hij vervolgens in 61 wedstrijden 24 doelpunten voor de Residentieclub. "Ik kwam uit de Jupiler League naar ADO en moest het allemaal laten zien", vertelt Kramer aan ADO Den Haag TV. "Volgens mij heb ik dat zeker gedaan. Ik hoop dat ik dat weer kan doen. Ik heb vertrouwen in mijzelf en deze club. Ik weet nog steeds wat ik kan, maar moet het laten zien. Ik ben niet bang om voor mijn verantwoordelijkheid weg te lopen, ik geloof in mijzelf."

Zijn terugkeer in de Hofstad voelt goed voor Kramer. "Het is mooi om terug te zijn op een plek waar je een goede tijd hebt gehad. Daarom ben ik ook blij dat we er vrij snel uit zijn gekomen en dat ik van waarde kan zijn voor deze club. Dat is natuurlijk mijn doelstelling."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen