FC Emmen mist Jansen bij seizoensopener, NAC-aanwinst 'out'

FC Emmen mist Jansen bij seizoensopener, NAC-aanwinst 'out'

31 juli 2019 – FC Emmen moet het in de seizoensopening in de Eredivisie komend weekend tegen FC Groningen stellen zonder aanvoerder Anco Jansen. De spelbepaler is niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen, zoals hem al de hele voorbereiding niet lukte. Hij kampt met een knieblessure en traint alleen nog individueel. Ook NAC Breda kreeg een flinke tegenvaller te verduren.Dat schrijft het Dagblad van het Noorden althans. Bij afwezigheid van Jansen zal vermoedelijk Michael de Leeuw, Nick Bakker of Glenn Bijl de aanvoerdersband dragen. Zij deden dat volgens DvhN in de voorbereiding ook al. Jansen, die met performance manager Peter Eppinga aan zijn herstel werkt, ging om die reden ook al niet mee op trainingskamp.

Bohui 'out'
Ook NAC Breda kreeg slecht blessurenieuws te verwerken: aanwinst Joshua Bohui – hij kwam transfervrij over van Manchester United – is uitgevallen met een zware knieblessure, waardoor hij minimaal enkele maanden uit de roulatie ligt. "Dit is een nachtmerrie. Ik ben naar NAC gekomen om te presteren en een bijdrage te leveren aan het team", baalde Bohui op de clubsite.

Trainer Ruud Brood maakte eerder vandaag ook bekend dat aanwinst Nacho Monsalve captain is komend seizoen bij de Eredivisie-degradant, terwijl Arno Verschueren en Roger Riera de reserveaanvoerders zijn.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020