'CL-deelnemer Cluj toonde interesse in Superboer El Jebli'

31 juli 2019, 10:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Youssef El Jebli leek hard op weg naar een transfer bij De Graafschap, maar speelt vlak voor de start van de Eerste Divisie nog altijd 'gewoon' in Doetinchem. Onder andere Champions League-deelnemer CFR Cluj toonde serieuze in de smaakmaker van De Superboeren, maar lieten inmiddels al twee weken niets meer horen. Toch is de kans op een transfer nog niet verkeken.

Dat schrijft De Gelderlander althans. Cluj plaatste zich dinsdag, anders dan PSV, wel voor de volgende ronde in de voorronde van het miljardenbal. Daarin wacht Celtic, een prachtig affiche voor El Jabli, die twee weken geleden contact had met de club. Sindsdien werd er echter niets meer vernomen door De Graafschap, dat daardoor voorlopig afwacht.

Mocht de Roemeense grootmacht zich niet meer melden, dan is er kans dat El Jabli nog naar een andere club vertrekt. Volgens trainer Mike Snoei zijn er ook nog andere gegagdiden voor de middenvelder annex aanvaller. Volgende week vrijdag opent De Graafschap in eigen huis tegen SC Cambuur in de Eerste Divisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen