Kökçü (18) wil na voorbereiding ook in de Eredivisie schitteren

31 juli 2019, 09:02

Orkun Kökçü (18) maakte in de voorbereiding bij Feyenoord een uitstekende indruk en als het aan de tiener ligt, gaat hij ook in de Eredivisie veel spelen. Te beginnen komend weekend tegen Sparta Rotterdam. "Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat de trainer me blijft opstellen. Daar ga ik alles aan doen", zei de ambitieuze voetballer.

Tegenover het Algemeen Dagblad gaat hij in op zijn kansen komend seizoen. Kökçü maakt indruk en is blij met alle aandacht. "Het is prettig om te merken dat iedereen zo met me bezig is bij Feyenoord. De trainer, een ervaren speler als Leroy Fer. Dat geeft me een goed gevoel", legt hij uit tegenover de ochtendkrant.

Dat het met Feyenoord zelf wat minder ging voor het seizoen, doet Kökçü niet twijfelen aan het Eredivisie-seizoen en over het bereiken van de groepsfase van de Europa League. "Dat kunnen we. Voor die uitdaging staan we", aldus Kökçü, die met de Rotterdammers tegenover t Qabala uit Azerbeidzjan of het Georgische Dinamo Tbilisi komt te staan. "We zijn er klaar voor."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen