Gisteren gemist: PSV niet naar CL, Kramer terug naar ADO

31 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 30 juli 2019, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 30 juli.

Van Wolfswinkel stuurt PSV naar voorrondes Europa League

PSV zal zijn Europese avontuur moeten vervolgen in de voorrondes van de Europa League. De Eindhovenaren begonnen met een 3-2 voorsprong aan het uitduel met FC Basel, maar verloren na een meeslepende voetbalavond met 2-1. Uitgerekend de Nederlander Ricky van Wolfswinkel zorgde ervoor dat niet PSV, maar FC Basel het in de volgende voorronde opneemt tegen LASK Linz uit Oostenrijk.

Zwaar teleurgestelde Van Bommel verwijt spelers niets

Mark van Bommel is naar eigen zeggen zwaar teleurgesteld nu PSV zich niet meer kan plaatsen voor de Champions League. De Eindhovenaren verdedigden in Zwitserland een 3-2 voorsprong uit de heenwedstrijd, maar verloren in het St. Jakob-Park met 2-1 van FC Basel. Op basis van uitdoelpunten ligt PSV uit de voorrondes.

Van Wolfswinkel: "Hoop niet dat ze mijn paspoort innemen"

Ricky van Wolfswinkel knikkerde PSV dinsdagavond hoogstpersoonlijk uit de voorronde van de Champions League door het winnende doelpunt te maken namens FC Basel. Voor hij de 2-1 maakte, hielp hij enkele kansen om zeep. "Als Nederlander probeer ik alles goed te doen voor het Nederlandse voetbal, maar bij die derde kon ik het uiteindelijk niet laten", grapt hij in gesprek met FOX Sports.

FC Utrecht huurt Hoogma voor één jaar van 1899 Hoffenheim

FC Utrecht heeft Justin Hoogma definitief binnen. De Domstedelingen maken dinsdagavond via de officiële kanalen melding van de komst van de 21-jarige centrale verdediger. Hoogma wordt voor één seizoen gehuurd van het Duitse 1899 Hoffenheim.

Kramer keert na vier jaar definitief terug bij ADO Den Haag

Michiel Kramer mag zich weer speler van ADO Den Haag noemen. De Hagenaren melden dinsdagavond via de officiële kanalen dat de dertigjarige spits zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor twee seizoenen. De afgelopen dagen trainde Kramer al mee in Den Haag.

Manchester United moet Bailly vier à vijf maanden missen

Eric Bailly komt voorlopig niet in actie voor Manchester United. De 25-jarige centrale verdediger heeft een ernstige knieblessure overgehouden aan de oefenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur van afgelopen donderdag. Dat bevestigt trainer Ole Gunnar Solskjaer dinsdagavond.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen