Uitschakeling in voorronde Champions League doet pijn bij Malen

30 juli 2019, 23:53

Donyell Malen was dinsdagavond de grote uitblinker bij PSV, maar ook hij kon niet voorkomen dat de Eindhovenaren door FC Basel werden uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Champions League. "Dit is pijnlijk", luidt de eerste reactie van de twintigjarige aanvaller tegenover de NOS.

"We hebben momenten gehad om de wedstrijd af te sluiten, kapot te maken. Dat doen we niet. We scoren niet en geven wel goals weg", analyseert hij de wedstrijd. PSV kwam in Zwitserland al na iets meer dan zeven minuten op achterstand. "Het is nooit lekker om achter te komen, vooral niet vroeg in de wedstrijd. Je weet dat het voor hen een heel belangrijke goal is. Dan moet je herstellen."

PSV knokte zich terug van de 1-0 achterstand, maar incasseerde halverwege de tweede helft opnieuw een tegendoelpunt. "Als zij de 2-1 maken, dan weet je dat je nog aan de bak moet. Dat moesten we daarvoor al. Geloof hadden we altijd. Dat zag je ook in de vorige wedstrijd tegen Basel, maar vandaag mocht het niet zo zijn. Nu zitten we vol in de teleurstelling, wat denk ik begrijpelijk is, maar we moeten wel door."

Mark van Bommel heeft zijn spelers na de verloren wedstrijd toegesproken in de kleedkamer. "De trainer heeft gezegd dat het beter moet en we als mannen moeten gaan voetballen. Deze wedstrijd hadden we over de streep moeten trekken, maar dat hebben we niet gedaan."

Lees ook:

- [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/353832/zwaar-teleurgestelde-van-bommel-verwijt-spelers-niets/,_blank,Zwaar teleurgestelde Van Bommel verwijt spelers niets

-] Zoet steekt hand in eigen boezem: "Het moet beter"

- Van Wolfswinkel: "Hoop niet dat ze mijn paspoort innemen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen