FC Utrecht huurt Hoogma voor één jaar van 1899 Hoffenheim

30 juli 2019, 22:06

FC Utrecht heeft Justin Hoogma definitief binnen. De Domstedelingen maken dinsdagavond via de officiële kanalen melding van de komst van de 21-jarige centrale verdediger. Hoogma wordt voor één seizoen gehuurd van het Duitse 1899 Hoffenheim.

Met Hoogma heeft Utrecht zijn gewenste defensieve versterking binnen. Met alleen Willem Janssen en Emil Bergström was de spoeling centraal achterin dun. Omdat Hoogma net als de twee voorgaande seizoenen weinig perspectief op speeltijd had in Hoffenheim, mag hij komend seizoen zijn geluk ergens anders beproeven. Voor de zomerstop speelde de oud-speler van Heracles Almelo een half jaar op huurbasis bij St. Pauli.

"Justin is een linksbenige centrale verdediger met veel voetballend vermogen", aldus technisch directeur Jordy Zuidam. "Met zijn komst naar FC Utrecht hebben we het centrum van de defensie van een sterke, dubbele bezetting voorzien. We volgen Justin al geruime tijd en zien in hem een intelligente speler met tactisch inzicht en goede fysieke voorwaarden. Hij heeft zowel in de Eredivisie als in internationale competities de voorbije jaren ervaring opgedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen