Kramer keert na vier jaar definitief terug bij ADO Den Haag

30 juli 2019, 22:02   Bijgewerkt: 30 juli 2019, 23:42

Michiel Kramer mag zich weer speler van ADO Den Haag noemen. De Hagenaren melden dinsdagavond via de officiële kanalen dat de dertigjarige spits zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor twee seizoenen. De afgelopen dagen trainde Kramer al mee in Den Haag.

Tussen 2013 en 2015 speelde Kramer ook al voor ADO. Daarna kwam hij achtereenvolgens uit voor Feyenoord, Sparta Rotterdam (huur), Maccabi Haifa en FC Utrecht (huur). In de Domstad kwam de lange spits de voorbije maanden niet uit de verf. Kramer speelde het afgelopen half jaar slechts tien wedstrijden voor Utrecht, waarvan vier als basisspeler.

"We hebben er vertrouwen in dat Michiel hier kan laten zien dat hij het voetballen en het scoren absoluut nog niet verleerd is. Hij heeft de afgelopen dagen aangetoond dat hij er fysiek en voetballend prima voor staat. We zijn blij dat Michiel terug is", aldus manager voetbalzaken Jeffrey van As.

Kramer is na Milan van Ewijk (Excelsior Maassluis) pas de tweede zomeraanwinst van ADO, dat nog altijd rekent op een vertrek van smaakmaker Nasser El Khayati.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen