PSV treedt met verwachte elf aan tegen FC Basel

30 juli 2019, 18:52

Mark van Bommel heeft geen verrassingen in petto in zijn basisopstelling voor de returnwedstrijd tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League. De spelers die vorige week in Eindhoven startten, staan dinsdagavond in Zwitserland wederom aan de aftrap.

Dat betekent dat achterin Nick Viergever terugkeert in de basis. De verdediger bleef afgelopen weekend in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (2-0 verlies) nog negentig minuten op de bank. Op het middenveld is er weer plaats voor Érick Gutiérrez, wat ten koste gaat van Jorrit Hendrix. Voorin spelen Hirving Lozano en Donyell Malen in plaats van Cody Gakpo en Sam Lammers.

Lammers is er in Basel helemaal niet bij. De aanvaller liep afgelopen weekend tegen Ajax een knieblessure op en is voorlopig uit de roulatie. Ibrahim Afellay, die onlangs door Van Bommel werd verkozen tot eerste aanvoerder, is ook niet meegereisd naar Zwitserland. Hij is in Eindhoven achtergebleven om aan zijn fitheid te werken.

PSV verdedigt tegen FC Basel een 3-2 voorsprong uit de heenwedstrijd. De Eindhovenaren stevenden een week geleden voor eigen publiek af op een nederlaag, maar scoorden in die slotfase via Lammers en Malen nog twee keer.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadilek, Rosario, Bergwijn, Gutiérrez, Lozano, Malen, Bruma

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen