Schreuder raakt weer speler kwijt aan Leverkusen van Bosz

30 juli 2019, 18:23

Bayer Leverkusen heeft weer toegeslagen op de transfermarkt. De Duitse club van trainer Peter Bosz maakt dinsdagavond melding van de komst van Nadiem Amiri. De 22-jarige middenvelder komt over van het 1899 Hoffenheim van coach Alfred Schreuder. Eerder deze zomer maakte Kerem Demirbay dezelfde overstap.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de Duits jeugdinternatinoal al ruime ervaring op het hoogste niveau. Namens Hoffenheim speelde de aanvallende middenvelder de voorbije jaren meer dan honderd wedstrijden in de Bundesliga. Dat hadden er nog een aantal meer kunnen zijn als Amiri vorig seizoen niet twee keer geblesseerd was geraakt.

Amiri is het type speler waar Leverkusen al enige tijd naar op zoek was, vertelt sportief directeur Simon Rolfes via de officiële clubkanalen. "Het feit dat hij in andere teams al heeft samengespeeld met Kerem Demirbay, Jonathan Tah, Mitchell Weiser and Kevin Volland, zal hem ongetwijfeld helpen snel in ons team te passen."

Leverkusen meldt niet voor welk bedrag Amiri wordt overgenomen van de competitiegenoot, maar er is ongetwijfeld een flink bedrag gemoeid gegaan met de transfer. Eerder tastte de club van Bosz al diep in de buidel voor de komst van Demirbay (Hoffenheim), Moussa Diaby (Paris Saint-Germain) en Daley Sinkgraven (Ajax). Daar staat het vertrek van toptalent Julian Brandt (Borussia Dortmund) tegenover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen