UEFA voorspelt doorbraak van Ajacieden en PSV'ers

30 juli 2019, 16:16

Welke talenten breken komend seizoen door? De UEFA heeft dinsdag een lijst gepubliceerd van vijftig jonge spelers die de komende jaargang goed in de gaten gehouden moeten worden. Onder hen twee spelers van Ajax en twee van PSV.

Carel Eiting (21) is de eerste Eredivisie-speler die wordt genoemd. De middenvelder van Ajax wordt omschreven als 'potentiële opvolger van Frenkie de Jong'. Vorig seizoen kwam Eiting door blessureleed weinig aan spelen toe, maar inmiddels is hij weer helemaal fit. De andere Ajacied die genoemd wordt, is Jurgen Ekkelenkamp (19). Hij kreeg vorig seizoen al een paar keer speeltijd van trainer Erik ten Hag.

Mohammed Ihattaren (17) is één van de twee PSV'ers die voorkomt in de lijst. De jonge aanvallende middenvelder had afgelopen seizoen even een basisplaats, maar wordt rustig gebracht in Eindhoven. Donyell Malen (20), de tweede PSV'er in de lijst, moet Luuk de Jong doen vergeten. Volgens de UEFA zou dit zijn meest succesvolle seizoen tot nu toe kunnen worden.

Andere Nederlandse talenten zijn niet opgenomen in de lijst van vijftig talenten die in het seizoen 2019/2020 in de gaten gehouden moeten worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen