UEFA voorspelt doorbraak van Ajacieden en PSV'ers

UEFA voorspelt doorbraak van Ajacieden en PSV'ers

30 juli 2019 – Welke talenten breken komend seizoen door? De UEFA heeft dinsdag een lijst gepubliceerd van vijftig jonge spelers die de komende jaargang goed in de gaten gehouden moeten worden. Onder hen twee spelers van Ajax en twee van PSV.Carel Eiting (21) is de eerste Eredivisie-speler die wordt genoemd. De middenvelder van Ajax wordt omschreven als 'potentiële opvolger van Frenkie de Jong'. Vorig seizoen kwam Eiting door blessureleed weinig aan spelen toe, maar inmiddels is hij weer helemaal fit. De andere Ajacied die genoemd wordt, is Jurgen Ekkelenkamp (19). Hij kreeg vorig seizoen al een paar keer speeltijd van trainer Erik ten Hag.

Mohammed Ihattaren (17) is één van de twee PSV'ers die voorkomt in de lijst. De jonge aanvallende middenvelder had afgelopen seizoen even een basisplaats, maar wordt rustig gebracht in Eindhoven. Donyell Malen (20), de tweede PSV'er in de lijst, moet Luuk de Jong doen vergeten. Volgens de UEFA zou dit zijn meest succesvolle seizoen tot nu toe kunnen worden.

Andere Nederlandse talenten zijn niet opgenomen in de lijst van vijftig talenten die in het seizoen 2019/2020 in de gaten gehouden moeten worden.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 21 oktober 2019

  2. zondag 20 oktober 2019