Mourinho wil weer aan de slag: "Ik mis het voetbal, ik zit vol vuur"

Mourinho wil weer aan de slag: "Ik mis het voetbal, ik zit vol vuur"

30 juli 2019 – José Mourinho zet zijn zinnen op een terugkeer in het voetbal. De Portugees is in afwachting van de juiste club die zich aandient. "Mijn vrienden zeggen dat ik moet genieten van mijn vrije tijd, maar eerlijk gezegd kan ik niet genieten", aldus Mourinho."Ik ben niet gelukkig genoeg om te kunnen genieten.", zegt The Special One tegen Sky Sports. "Ik mis het voetbal, ik zit vol vuur. Mijn volgende stap zal als een nieuwe start zijn. Het maakt niet uit hoe veel titels ik in het verleden heb gewonnen. Dat is geschiedenis."

Mourinho stelt zijn eigen geduld op de proef. Hij wil enkel naar een club die in zijn filosofie gelooft. "Het moeilijkste voor mij is om aanbiedingen af te wijzen. Van binnenin heb ik altijd de impuls om te willen werken. Waarom zeg ik 'nee' tegen clubs? Omdat die niet de uitdaging hebben die ik zoek. Ik wil de juiste keuze maken en kiezen voor mensen die Mourinhista zijn. Ik moet geduld hebben en wachten op de juiste kans."

Een klus als bondscoach is voorlopig niet aan de orde. Mourinho wil werken in een van de vijf grootste competities van Europa: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga of de Ligue 1.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 21 september 2019

  2. vrijdag 20 september 2019