Janssen gepresenteerd in Mexico: "Voor mij een geweldige stap"

30 juli 2019, 11:52

Vincent Janssen is onder de indruk van het niveau in Mexico. De spits werd maandagnacht (Nederlandse tijd) gepresenteerd bij zijn nieuwe club Monterrey, met wie hij ook meedoet aan het WK voor clubs. "Dat is een kans die je niet vaak krijgt in je carrière", zei Janssen bij zijn presentatie.

Eerst zal Janssen zijn plekje moeten vinden in zijn nieuwe omgeving. "In een nieuw land en bij een nieuwe club moet je je aan alles aanpassen", citeert het clubkanaal van Monterrey hun nieuwe speler. "Ik zal mijn best doen. Iedereen bij de club probeert mij te helpen om het makkelijker te maken. Ik wil iedereen laten zien wat ik kan."

Janssen kreeg in de onderhandelingen een positief beeld van de winnaar van de CONCACAF Champions League. "Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik vind dit een geweldige competitie met veel sterke ploegen. Voor mij is dit een geweldige stap." Extra leuk voor Janssen is dus de deelname aan het WK voor clubs. in december. "Geweldig, voor mij en de andere spelers. Daar doen geweldige teams aan mee."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen