Van der Gaag wil basisplaats bij NAC: "Ik moet zo doorgaan"

30 juli 2019, 00:05

Eén van de spelers die zich laat zien in de voorbereiding van NAC Breda is Jordan van der Gaag. De zoon van oud-NAC-trainer Mitchell van der Gaag speelde vorig seizoen op huurbasis bij Helmond Sport en wil zich nu bewijzen in Breda.

Dat lukte hem maandag in ieder geval wel, aangezien hij goed speelde tegen Panathinaikos (0-0). "Het was leuk om weer eens in het stadion te spelen. Dat was voor mij de derde keer, ik heb het nog niet zo vaak meegemaakt. Dat we dan 0-0 spelen tegen een goede tegenstander is alleen maar positief", zegt Van der Gaag tegen BN De Stem. Hij is positief over de voorbereiding. "Ook al hebben we een paar wedstrijden verloren, we zijn op de goede weg. Je ziet verbetering. We spelen echt als team."

Van der Gaag hoopt als basisspeler aan het seizoen van NAC te kunnen beginnen. Hij heeft veel geleerd in het afgelopen jaar bij Helmond Sport. "Ik heb vaak gespeeld, maar we hebben veel verloren. Fysiek en mentaal was het zwaar. Het was geen goed seizoen, maar ik heb er van geleerd." Dat hij veel minuten krijgt in de voorbereiding van NAC, doet hem goed. "Daar ben ik blij mee. Vandaag ging het goed, maar dit is het begin, ik moet zo doorgaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen