'Arsenal heeft Lille-sterspeler Pepe binnen voor 80 miljoen euro'

29 juli 2019, 17:26

Arsenal is zeer bedrijvig op de transfermarkt en staat op het punt een zeer grote transfer te voltooien. Volgens Sky Sports heeft de club een akkoord bereikt met Lille-aanvaller Nicolas Pepe. De 24-jarige aanvaller is er ook persoonlijk uit met de Engelse club en gaat voor vijf jaar tekenen.

Pepe werd lange tijd in verband gebracht met een overstap naar Napoli, maar Arsenal gooide roet in het eten voor de Italiaanse club. Vrijdagavond bereikte Arsenal een akkoord met Lille over een transfersom van tachtig miljoen euro. Dat bedrag wordt in termijnen overgemaakt naar Frankrijk, waardoor Arsenal de overstap van Pepe kan veroorloven. Ook Napoli bereikte overeenstemming met de Franse club, maar Pepe heeft gekozen voor Arsenal. Dat komt mede door het gigantische contract dat Arsenal heeft opgesteld voor de Ivoriaan. Sky Sports verwacht dat de aanvaller op korte termijn gepresenteerd wordt in het Emirates Stadium.

Pepe was afgelopen seizoen een sensatie in de Ligue 1. Hij scoorde 22 keer, waarmee hij tweede werd op de topscorerslijst achter Kylian Mbappé. De buitenspeler gaf daarnaast ook 11 assists. Pepe kan de vierde zomeraanwinst worden van Arsenal, dat eerder Gabriel Martinelli, Dani Ceballos (huur) en William Saliba aantrok. Laatstgenoemde speelt komend seizoen echter nog op huurbasis voor Saint-Etienne.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen