Alvarez geniet van kennismaking: "Genoeg om verliefd te worden"

29 juli 2019, 16:36

Edson Alvarez werd vorige week gepresenteerd bij Ajax en voelt zich meteen thuis bij de kampioen van Nederland. De Mexicaanse verdediger voelt zich welkom bij zijn nieuwe club en weet dat er veel van hem verwacht wordt.

Alvarez was zaterdag aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal en is daarna naar Mexico vertrokken. Daar zal hij enkele dagen blijven om wat papierwerk in orde te maken. Op het vliegveld van Mexico-Stad werd hij opgewacht door een journalist van ESPN, die hem vroeg naar zijn eerste ervaringen bij Ajax. "Ik heb hier lang van gedroomd", zegt Alvarez. "Nu ik dit in handen heb, zal ik het niet meer loslaten. Ik ga vechten voor de club en wil ook de Mexicanen niet teleurstellen."

Alvarez is onder de indruk van Ajax, zeker ook door het bijwonen van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. "De eerste kennismaking was al genoeg om verliefd te worden op de stad en de mensen die me vanaf het eerste moment met alle liefde ontvangen hebben. Ik ben gelukkig. De mensen hebben hoge verwachtingen van me, maar ik ben voorbereid en kan niet wachten om te spelen."

De Mexicaan is komend weekend bij de Eredivisie-start tegen Vitesse waarschijnlijk inzetbaar voor Erik ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen