Ajax speelt met Mazraoui en Tagliafico gelijk tegen Sivasspor

29 juli 2019, 16:01

Ajax heeft maandagmiddag gelijkgespeeld tegen het Turkse Sivasspor: 1-1. Op het sportpark van FC Lisse kwamen de Amsterdammers eerst met 0-1 achter, waarna Klaas-Jan Huntelaar op fraaie wijze de gelijkmaker maakte. Erik ten Hag liet spelers minuten maken die zaterdag niet in actie kwamen tegen PSV.

Bij Ajax stonden Noussair Mazraoui en Nicolas Tagliafico in de basis en zij maakten hun eerste speelminuten van de voorbereiding. Beide verdedigers verlieten het veld na de eerste helft. Ajax stond op dat moment met 0-1 achter, door een doelpunt van Hakan Yandas kort voor de pauze. Hij trof doel na een snelle counter.

Ajax kreeg in de eerste helft nauwelijks kansen, maar kwam na rust beter voor de dag. De gelijkmaker die in de 74ste minuut viel, was dan ook loon naar werken. Op aangeven van uitblinker Lasse Schöne nam Klaas-Jan Huntelaar de bal prachtig mee om vervolgens hard raak te schieten: 1-1.

Basisopstelling Ajax: Varela; Mazraoui, Magallán, Pierie, Tagliafico; Schöne, Eiting, Ekkelenkamp; Labyad, Huntelaar, Lang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen