PSV-huurling Mauro Júnior niet direct in de basis bij Heracles

29 juli 2019, 15:42

Mauro Júnior heeft PSV tijdelijk verlaten voor Heracles Almelo om vlieguren te maken in de Eredivisie, maar zal tijdens de seizoensouverture tegen sc Heerenveen niet direct in de basis starten bij de Heraclieden. Vooralsnog krijgt Silvester van de Water op de rechtsbuitenpositie de voorkeur boven de twintigjarige Braziliaan.

"Silvester heeft die 'Nase vorn', zoals we dat in Duitsland zeggen", laat Wormuth weten aan Tubantia. "Mauro is aan de bal heel sterk, maar zijn effectiviteit moet nog omhoog. Silvester is een jaar bij ons, en weet nu wat er wordt gevraagd. Ook in defensief opzicht. En dat laatste is voor ons heel spel heel belangrijk."

Nieuwelingen als Júnior hebben de tijd nodig om aan te haken, merkt Wormuth. "Spelers moeten wennen aan onze intensieve manier van trainen. Dat vergt enige tijd. Dat zie je bijvoorbeeld aan Mauro." Naast de PSV-huurling lijkt ook Tim Breukers in eerste instantie buiten de boot te vallen in Almelo. De van FC Köln overgekomen Adrian Szöke stevent wel af op een basisplek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen