Linssen voorziet zware wedstrijd: "Ajax titelfavoriet nummer één"

29 juli 2019, 15:14

Vitesse heeft geen vlekkeloze voorbereiding achter de rug, maar tankte zondag vertrouwen door met 1-1 gelijk te spelen tegen Bayer Leverkusen. Komend weekend wacht met Ajax de eerste officiële test van het seizoen. Een loodzwaar affiche voor Vitesse, vindt Bryan Linssen.

"Ajax is gewoon een topploeg, de titelfavoriet nummer één bij uitstek. Het wordt heel lastig. Maar het is de eerste wedstrijd van de competitie, je weet dus nooit wat je kan verwachten. We gaan er vol in", laat Linssen weten tegen Omroep Gelderland. Aan het einde van vorig seizoen sprak de aanvaller zijn buitenlandwens uit, maar Linssen lijkt nog een jaar langer in Arnhem te blijven.

Zijn maatjes, Alexander Büttner en Maikel van der Werff, vertrokken wel. "De boel op stelten zetten zal dit jaar wel iets minder worden ja. Normaal gesproken liepen we wel wat te klooien. Meer bij elkaar dan bij anderen, maar dat is nu uit elkaar gevallen", aldus Linssen, die stelt dat de dynamiek van de groep niet is veranderd. "De jongens die erbij zijn gekomen passen goed, we hebben nu echt wel een goede groep."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen