Vlap scoort, maar verliest ook bij debuut: "Daar ben ik ziek van"

29 juli 2019, 09:45

Michel Vlap had zondag slechts dertien minuten nodig om bij zijn officiële debuut voor RSC Anderlecht zijn eerste doelpunt te maken. Uiteindelijk bleek de goal van de van sc Heerenveen overgekomen middenvelder onvoldoende te zijn. Voor eigen publiek ging paarswit met 1-2 onderuit tegen KV Oostende. Een onterechte nederlaag, stelt Vlap.

"Ik denk dat we een goede wedstrijd speelden en goed voetbal hebben laten zien, maar we hebben niet gekregen wat we verdienden. We hebben de volledige wedstrijd gedomineerd. Zij komen twee keer voor onze goal en twee keer worden we afgestraft. Zelf vergeten we er meer te maken. Dat voelt heel zuur, daar ben ik wel ziek van", aldus Vlap via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever.

Vlap opende vroeg in de wedstrijd de score en maakte vervolgens ook zijn tweede doelpunt, maar dat werd wegens buitenspel afgekeurd. "Het is hartstikke lekker om mijn eerste goal te maken. Ik hoopte dat die tweede ook goedgekeurd zou worden, maar helaas was het buitenspel. Daarna zag je dat we even niet scherp waren. Toen werd we gelijk afgestraft. Daar moeten we dus beter in worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen