Bosz ontevreden na oefenwedstrijden tegen Heracles en Vitesse

29 juli 2019, 07:20

De resultaten van Bayer Leverkusen tegen Heracles Almelo (3-4) en Vitesse (1-1) stellen Peter Bosz teleur. "Niet tevreden", is het duidelijke oordeel van de oefenmeester over beide oefenwedstrijden van zondag.

"We zitten in de vierde week, dus we moeten wedstrijden gaan winnen", zegt Bosz tegen Kicker. "Ik begrijp dat we veel jonge spelers hebben en sommigen zoals Jonathan Tah en Leon Bailey net zijn aangesloten. Maar nog steeds moeten we wedstrijden winnen."

Leverkusen verloor verrassend van Heracles. "We konden onze speelstijl niet laten zien, er speelden te veel jonge spelers", aldus Bosz, die meer tevreden is over het vertoonde spel tegen Vitesse. "We deden het prima, maar je zag dat we de bal te makkelijk verloren en dan kun je tegen een counter aanlopen."

Dat is ook inherent aan de speelstijl die Bosz ambieert. "We willen altijd druk zetten en niet met elf man achter de bal staan. Dat betekent ook dat we ruimte weggeven. Dat is niet eenvoudig, alles moet kloppen. Dat is nog niet het geval. Voor vandaag had ik gezegd dat we moesten winnen en dat is niet gebeurd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen