Gisteren gemist: Van der Heijden wil weg, transfer lonkt voor BMI

29 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 28 juli 2019, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 28 juli.

Van der Heijden uit vertrekwens bij Feyenoord: "Geen eerste keus"

Jan-Arie van der Heijden zet zijn zinnen op een vertrek bij Feyenoord. De 31-jarige verdediger zat de laatste twee oefenwedstrijden op de bank. Van der Heijden toont begrip voor dat besluit van Jaap Stam. "Maar ik ken mijn eigen kwaliteiten en ik denk dat ik daarmee niet op de bank moet zitten. Ook niet bij Feyenoord", laat hij weten aan De Telegraaf.

'Martins Indi in belangstelling van Besiktas, gesprekken lopen'

Bruno Martins (27) kan verkassen naar Turkije. Volgens Voetbal International staat de verdediger in nadrukkelijke belangstelling van Besiktas. De Turkse club heeft zich in Engeland gemeld bij Stoke City, dat openstaat voor een transfer.

'Vitesse geeft Ould-Chikh geen contract, later besluit over Nelom'

Vitesse gaat niet in zee met Bilal Ould-Chikh. Over Miquel Nelom neemt Vitesse maandag een besluit. Dat meldt Omroep Gelderland zondagavond. Beide spelers waren afgelopen periode op proef in Arnhem in de hoop een contract te verdienen.

Memphis neemt als aanvoerder Emirates Cup in ontvangst

Met Memphis Depay als aanvoerder heeft Olympique Lyon het oefenduel met Arsenal gewonnen (1-2). Memphis bereidde ook een van de doelpunten voor. De zege van zondagmiddag leverde de Fransen de Emirates Cup op.

Zorgen Liverpool na duidelijke nederlaag tegen Napoli

Liverpool heeft een zorgelijke oefennederlaag geleden. De winnaar van de Champions League ging zondagavond onderuit tegen Napoli (0-3). Deze voorbereiding wist Liverpool ook al niet te winnen van Borussia Dortmund (2-3), Sevilla (1-2) en Sporting Portugal (2-2).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen