Zorgen Liverpool na duidelijke nederlaag tegen Napoli

Zorgen Liverpool na duidelijke nederlaag tegen Napoli

28 juli 2019 – Liverpool heeft een zorgelijke oefennederlaag geleden. De winnaar van de Champions League ging zondagavond onderuit tegen Napoli (0-3). Deze voorbereiding wist Liverpool ook al niet te winnen van Borussia Dortmund (2-3), Sevilla (1-2) en Sporting Portugal (2-2).Roberto Firmino, Mohamed Salah en Sadio Mané ontbreken nog bij Liverpool, dat verder de meeste grote namen tot zijn beschikking had. Onder meer Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum stonden aan de aftrap. Ki-Jana Hoever en Sepp van den Berg maakten nog een invalbeurt. Noemenswaardig was ook het officieuze debuut van de pas zestienjarige Harvey Elliot.

De uitblinker van de wedstrijd liep rond bij Napoli. Aan de hand van Lorenzo Insigne deelden de Italianen de lakens uit. Insigne was bij alle treffers betrokken. Hij opende de score met een mooi schot in de verre hoek waarmee hij Simon Mignolet verraste. De 0-2 bereidde Insigne voor en kwam Arek Milik als maker op het wedstrijdformulier. Bij het derde doelpunt scoorde Amin Younes uit een rebound van een schot van Insigne.

Daar kon Liverpool weinig tegenover stellen en is er dus werk aan de winkel voor Jürgen Klopp. Lang heeft de Duitser niet. Aanstaande zondag wacht Manchester City in de strijd om de Community Shield.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019