Van Hanegem: "Feyenoord is op dit moment niet zo'n hoog niveau"

28 juli 2019, 18:32

Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord het Ajax en PSV moeilijk kan maken, ook al is hij niet onder de indruk van het niveau.. Volgens hem moeten de Rotterdammers vooral niet te veel morsen tegen clubs uit het rechterrijtje. Feyenoord sloot zondag de voorbereiding af met een oefennederlaag tegen Southampton (1-3). 

"Ook in de tijd van Koeman hadden ze twee keer kampioen kunnen en moeten worden. Dat heb ik ook tegen Koeman gezegd", zegt Van Hanegem tegen RTV Rijnmond. "En dit seizoen, als je het nog kan herinneren, stonden we op de tweede helft, maar twee punten achter Ajax. Dus je zit er eigenlijk heel dichtbij. En wij verliezen dan van alle ploegen die in het rechterrijtje spelen. Dat moet je zien te voorkomen."

Van Hanegem ziet bij het huidige Feyenoorde een aantal jeugdspelers die hem kunnen bekoren. "Maar er zijn ook een paar bij waarvan ik denk: dat is niet het niveau van Feyenoord. Ondanks dat het niet eerlijk is om te zeggen dat het een hoger niveau moet zijn. Maar Feyenoord is op dit moment niet zo'n hoog niveau. Dan moet je je daar maar bij neerleggen en het accepteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen