Been: "Ik verwacht dat Berghuis De Kuip gaat verlaten"

28 juli 2019, 15:13

Over een week begint Feyenoord aan het nieuwe seizoen en dus is het tijd om vooruit te blikken. Oud-trainer Mario Been verwacht een moeilijk jaar voor de Rotterdams en denkt dat Steven Berghuis nog gaat verkassen.

"Ik verwacht nog wel dat Berghuis de Kuip gaat verlaten", zegt de analyticus tegen FOX Sports. "Het zou doodzonde zijn, wat dat is op dit moment de smaakmaker. Maar ik denk dat er nog wel wat gaat gebeuren, want dit Feyenoord kan Ajax en PSV niet het vuur aan de schenen leggen." Momenteel heeft Feyenoord niet de middelen om dure transfers te voltooien. "Ik hoop dat er een plan is, want deze club is veel te groot om tussen plek 3 en 4 te bungelen. Ik heb wat gelezen over investeerders en ik denk niet dat dat een slechte zaak is. Als je in het Europese voetbal kijkt, zijn alle grootmachten in beheer bij mensen met heel veel centjes."

Been staat er positief tegenover dat een Amerikaanse investeerder zijn intrede doet in Rotterdam.  "Ik denk wel dat het noodzakelijk is. We weten hoe Feyenoord er financieel voor staat: mijlenver achter op Ajax en PSV. Daarom is het een groot vraagteken hoe dit seizoen gaat verlopen. Ik hoop wel dat Feyenoord zijn eigen identiteit houdt, en geloof ook wel dat dat de bedoeling is. Maar mensen die veel geld in iets stoppen: wie betaalt, die bepaalt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen