Van Crooy op de bank bij PEC: "Ben niet in mijn beste vorm"

28 juli 2019, 14:11

Het is zeer de vraag of Vito van Crooy wel als basisspeler aan het nieuwe seizoen van PEC Zwolle gaat beginnen. De aanvaller behoorde vorig seizoen 27 keer tot de basiself van de Eredivisie-club, maar vreest nu zijn plaats kwijt te raken aan Stanley Elbers.

Van Crooy was vorig seizoen met negen goals gedeeld topscorer van PEC Zwolle, weet ook John Stegeman. De trainer verwacht meer van hem dan hij nu laat zien. "Ik denk dat Vito beter kan en beter moet. Dat weet hij dondersgoed. Ik heb drie goede buitenspelers en daarin laat ik me verrassen", zegt de coach tegen RTV Oost.

?Dat Van Crooy tegen Asteras Tripolis op de bank begon, vindt hij niet vreemd. "Ik kan er een heel mooi verhaal van maken, maar ik ben niet in mijn beste vorm", zegt Van Crooy. "Het is aan mij om te laten zien dat ik er wel hoor te spelen. Ik weet niet hoe het komt, maar als ik het wist was ik waarschijnlijk wel in vorm geweest. Ik merk het aan kleine dingen die normaal wel zouden moeten lukken, maar nu niet gaan. Ik heb er alle vertrouwen in dat het straks weer beter gaat. Het is absoluut niet meer zo dat ik niet meer kan voetballen natuurlijk. Het is aan mij om me snel weer te laten zien. Ik hoop gewoon dat ik snel weer belangrijk kan zijn met mijn spel en doelpunten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen