Spoorboekje: Glazen Bol en Nederlands getint Bologna in actie

29 juli 2019, 07:00   Bijgewerkt: 28 juli 2019, 23:37

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 29 juli.

Specials

De Glazen Bol deel I: Ajax pakt de dubbel, PEC gaat verrassen

Prolongeert Ajax de titel of krijgen de Amsterdammers een opvolger? Voor welke club wordt de KNVB Beker een prooi? En voor wie ligt er aan het einde van dit seizoen een enkeltje naar de Eerste Divisie klaar? Met de start van de Eredivisie voor de deur halen de redacteuren van FCUpdate.nl hun glazen bol uit de kast en wagen zij zich aan een voorspelling. In deel I waagt redacteur Mark Broersma een voorspelling.

Wedstrijden

Schalke 04 - Bologna (18.00 uur)

Een interessant oefenpotje op deze maandagavond. Schalke 04 en Bologna nemen het namelijk tegen elkaar op in Sportplatz Langau in Oostenrijk. Bij Bologna komen de nodige Nederlanders in actie met Mitchell Dijks en nieuwelingen Stefano Denswil en Jerdy Schouten. Overigens komt mogelijk ook Jorrit Hendrix de gelederen versterken bij de Serie A-club.

Arminia Bielefeld - St. Pauli (20.30 uur)

Voor Jos Luhukay gaat het nieuwe seizoen vanavond beginnen. De Nederlandse trainer eindigde afgelopen seizoen negende in de 2. Bundesliga en het zal nog een heel karwei worden om die prestatie te verbeteren. Het begin van de competitie is vanavond direct pittig, aangezien Arminia Bielefeld vorig seizoen zevende werd. Henk Veerman zal niet inzetbaar zijn, aangezien hij nog met blessureleed kampt.

Voetbal op tv

18.00 uur: Schalke 04 - Bologna, FOX Sports 4, live verslag van het oefenduel

20.30 uur: Arminia Bielefeld - St. Pauli, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, sportprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen