Vlap: "Bizar dat ik ineens acht miljoen euro waard ben"

28 juli 2019, 09:45

Voor Michel Vlap gaat het echte werk zondagmiddag beginnen, want dan speelt Anderlecht de eerste competitiewedstrijd tegen KV Oostende. De aanvallende middenvelder voelt zich goed in Brussel en is blij dat hij is overgekomen van sc Heerenveen.

?Na een lange transfersoap bereikte Heerenveen een akkoord met Anderlecht. "Toen ik hoorde dat Heerenveen 10 miljoen wilde, dacht ik: ze zijn gek", zegt de 22-jarige Vlap in een interview met De Morgen. "Dat ik ineens 8 miljoen waard ben, is bizar. Ik kan het niet verklaren. Als je ziet waar ik vandaan kom, is het wel prachtig natuurlijk."

Vlap is de recordaankoop in het team van Vincent Kompany en voelt zich goed. "Alles is aanwezig om het goed te doen, ik geloof in mezelf. En lukt het niet meteen, dan is het maar zo." De Fries weet echter wel dat het onrustig kan worden als hij niet direct goed speelt. "Ik heb ervan gehoord dat het zo werkt bij Anderlecht. Ik trek me van al die negativiteit niks aan. Als we goed voetballen, wat het doel is, dan komen de resultaten en de felicitaties vanzelf."

Anderlecht speelt zondag om 14.30 uur tegen Oostende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen