Promes hoopt van harte dat Ziyech bij Ajax blijft

28 juli 2019, 09:03

De concurrentie is hevig in de aanvalslinie van Ajax. Erik ten Hag had zaterdag tegen PSV al enkele harden noten te kraken en dat terwijl David Neres zich nog bij de groep moet gaan voegen. Quincy Promes begon bij het duel om de Johan Cruijff Schaal in de basis en is niet bang voor concurrentie.

De international weet dat Hakim Ziyech, een van zijn concurrenten, met een vertrek in verband wordt gebracht. Hij is echter nog altijd speler van Ajax. Promes hoopt dat de Marokkaan in Amsterdam blijft. "Hij heeft ambities. Hij moet voor zichzelf de overweging maken of dit het juiste moment is. Je hebt gezien dat we een heel goed team hebben en daar past Hakim ook heel goed in. Ik denk dat hij een luxeprobleem heeft", aldus Promes bij AT5. "Ik zou in ieder geval heel blij zijn als hij blijft."

Promes weet dat Ziyech het naar zijn zin heeft in Amsterdam. "Hij moet gewoon zijn gevoel volgen. Eén ding weet ik van Hakim. Zolang hij hier is, zal hij keihard werken en alles geven voor deze club. Ik hoop dat we nog een jaar van hem kunnen genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen