Rosario vond PSV niet goed genoeg: "We waren schijterig"

27 juli 2019, 23:36

Pablo Rosario baalt van de instelling van PSV in de ontmoeting met Ajax om de Johan Cruijff Schaal. De Eindhovenaren gingen zaterdag in de Johan Cruijff Arena vrij kansloos met 2-0 onderuit tegen de landskampioen en bekerhouder.

"Het was niet goed genoeg. Aan de bal niet, in de duels niet. Dan verlies je deze wedstrijd", aldus Rosario na afloop voor de camera van FOX Sports. PSV stond na één minuut al met 1-0 achter. "Ik heb dat moment nog niet teruggezien, maar zoiets mag niet gebeuren. Daarna komen we niet meer in de wedstrijd. Na de drinkpauze in de eerste helft werd het iets beter, maar in de duels en aan de bal waren we schijterig."

Rosario zag ook dat Jorrit Hendrix op het randje speelde en voor rust twee keer aan zijn tweede gele kaart ontsnapte. "Een paar jongens hebben tegen hem gezegd dat hij zijn koppie erbij moest houden en dat we met elf man moesten blijven", vervolgde Rosario. "Maar wat ik eerder al zei: het was niet goed genoeg en we waren schijterig aan de bal. In de tweede helft ging het iets beter, maar het was niet goed genoeg."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen