Utrecht verslaat Koninklijke HFC, Sparta wint van Groningen

27 juli 2019, 16:18

Tussen het tweeluik met HSK Zrinjski Mostar in de Europa League-voorronde speelde FC Utrecht zaterdag een oefenwedstrijd tegen Koninklijke HFC. Het won met 3-0. Sparta versloeg FC Groningen met 4-2.

FC Utrecht - Koninklijke HFC 3-0

Nick Venema (foto) zorgde er op Sportcomplex Zoudenbalch met twee doelpunten eigenhandig voor dat FC Utrecht bij de pauze met 2-0 voor stond tegen Koninklijke HFC. Issah Abass, die eerder met een dribbel aan de basis stond van de openingstreffer, legde in de 82ste minuut de eindscore vast op 3-0. Othmane Boussaid bediende Abass met een bekeken steekpass.

Sparta - FC Groningen 4-2

Door tegengoals van Ritsu Doan en Kaj Sierhuis kwam Sparta op het eigen Kasteel, waar achter gesloten deuren werd gespeeld, voor de pauze twee keer op achterstand tegen FC Groningen. Adil Auassar en Mohamed Rayhi - de laatste scoorde uit een vrije trap - herstelden het evenwicht met respectievelijk de 1-1 en 2-2. In het tweede bedrijf maakte Sparta vervolgens in het laatste kwartier door toedoen van Abdou Harroui en Lars Veldwijk het verschil (4-2).

Player Special bij TOTO: win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen