Spoorboekje: Feyenoord tegen Southampton, Vitesse treft Bosz

28 juli 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 28 juli.

Specials

Ajax' honger naar prijzen ondanks alle successen nog niet gestild

Twee en een halve maand na het winnen van de landstitel voegde Ajax zaterdag weer een prijs toe aan zijn palmares door in de strijd om de Johan Cruijff Schaal PSV met 2-0 te verslaan. Vanaf het eerste fluitsignaal toonde het team van trainer Erik ten Hag nog altijd hongerig te zijn. Het startschot voor de jacht naar meer prijzen heeft geklonken, met opnieuw Dusan Tadic en Daley Blind als aanjagers.

Wedstrijden

Feyenoord - Southampton (14.30 uur)

Feyenoords laatste test voordat volgende week de Eredivisie begint. Jaap Stam stelde deze week tevreden vast dat Feyenoord zich tegen Angers herstelde van de zeperd tegen Panathinaikos. Tegen Southampton moeten de laatste puntjes op de i worden gezet en dan wacht over een week de seizoensopener tegen Sparta.

Anderlecht - Oostende (14.30 uur)

Na een verloren jaar zijn de verwachtingen bij Anderlecht hooggespannen. Vincent Kompany moet paars-wit als speler/coach terugbrengen naar de vaderlandse top. Daarvoor werd Samir Nasri aangetrokken, maar ook Nederlanders Michel Vlap en Philippe Sandler. Laten zij oude tijden herleven in Brussel?

Bayer Leverkusen - Vitesse (17.00 uur)

De voorbereiding van Vitesse geeft enige reden tot zorgen. Slechts één keer stapten de Arnhemmers als winnaar van het veld. Verder waren er remises en nederlagen tegen Midtjylland (4-3), Korona Kielce (1-1), Lech Poznan (2-0), Pogon Szczecin (2-1) en Sivasspor (1-1). De sterkste oefentegenstander wacht vandaag. Kan Vitesse een week voor de Eredivisie-start tegen Ajax aan vertrouwen tanken?

Voetbal op tv

13.30 uur: Hamburger SV - Darmstadt, FOX Sports 4 - live verslag duel 2. Bundesliga

14.30 uur: Feyenoord - Southampton, FOX Sports 1 - live verslag van oefenduel

14.30 uur: Anderlecht - Oostende, Ziggo Sport Voetbal - live verslag Jupiler Pro League

16.15 uur: Arsenal - Olympique Lyon, FOX Sports 4 - live verslag van oefenduel

17.55 uur: Liverpool - Napoli, Ziggo Sport Select - live verslag van oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen