Lammers schikt zich in nieuwe rol: "Een positie die mij ook ligt"

27 juli 2019, 15:04

Sam Lammers schikt zich bij PSV in de rol van 'tien' nu Donyell Malen voorlopig de opvolger is van Luuk de Jong. "Het is even wennen, maar een positie die mij ook ligt", zegt Lammers, die zaterdag tegen Ajax vermoedelijk in de basis start.

"Ook als spits ben ik altijd wel iemand geweest die ook meevoetballend aanwezig is", aldus Lammers op de website van de KNVB. "En in de jeugd heb ik inderdaad ook wel eens op die positie gespeeld, maar dat is wel een tijd geleden."

Met PSV neemt Lammers het vanavond op tegen Ajax, waar Frenkie de Jong en Matthijs de Jong zijn vertrokken. "Er is inderdaad het een en ander veranderd. Het is daarom afwachten hoe ze voor de dag komen. Maar ook bij ons is er wat veranderd. Dat hoort bij deze fase van het seizoen en in de komende weken zal er misschien nog wel wat gaan gebeuren."

In aanloop wordt er getwist over de waarde van de Johan Cruijff Schaal. Lammers heeft een duidelijke mening. "Of de Johan Cruijff Schaal een echte prijs is? Wat mij betreft zeker. Ik heb nog niet veel prijzen gewonnen, dus deze zou ik heel graag mee willen nemen naar Eindhoven."

Denk je dat Sam Lammers scoort en PSV in reguliere speeltijd de Johan Cruijff Schaal wint? Zet in bij TOTO en win tot 6

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen